Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomi ulkoistaa Schengen-viisumihakemusten vastaanoton Algeriassa - Suomen suurlähetystö, Alger

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Alger

Ambassade de Finlande
10 Rue des Cèdres, El Mouradia, Alger, Algérie
Puh. +213-21-692 925, S-posti: sanomat.alg@formin.fi
Français | Suomi | Svenska
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 11.7.2017

Suomi on ulkoistanut  viisumihakemusten vastaanoton 27.07.2017 alkaen VFS Globalin ylläpitämään viisumikeskukseen. Ulkoistamisen tavoitteena on helpottaa Schengen-viisumin hakemista. Ajan viisumihakemuksen jättämiseksi voi varata etukäteen, hakemus voidaan täyttää online-palvelussa ja hakija voi pyytää passin palauttamista haluamaansa osoitteeseen Algeriassa kuriirin välityksellä.

Suomi rajoittaa toistaiseksi Algeriassa VFS Globalin ylläpitämään viisumikeskuksessa vastaanotettujen Suomen Schengen-viisumihakemusten määrän kymmeneen (10) hakemukseen päivässä. Hakemuksen voi jättää ainoastaan ajanvarauksella. Ajan viisumihakemuksen jättämiseksi voi varata osoitteesta http://visa.finland.eu tai sähköpostitse info.finalg@vfshelpline.com tai soittamalla puhelinpalveluun +213 41 98 55 06. Keskus palvelee ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi sunnuntaista torstaihin klo 09.00-16.00. Myös Suomen Algerin suurlähetystö ottaa viisumihakemuksia vastaan ainoastaan ajanvarauksella ja näitäkin aikoja voi varata yllämainittujen yhteystietojen kautta. Hakemuksia voi jättää sunnuntaista torstaihin klo 8:30 – 16:00.

Hakijan on aina jätettävä hakemus henkilökohtaisesti, jolloin häneltä otetaan myös biometriset tunnisteet. Viisumikeskus veloittaa jokaisesta hakemuksesta palvelumaksun.

Suomen Algerin suurlähetystö käsittelee jatkossakin kaikki viisumihakemukset ja tekee niihin päätökset.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 13.8.2018


© Suomen suurlähetystö, Alger | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot