Suoraan sisältöön
Suomen ulkoasiainministeriö

Suomi ulkoistaa Schengen-viisumihakemusten vastaanoton Algeriassa - Suomen suurlähetystö, Alger

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Alger

Ambassade de Finlande
10 Rue des Cèdres, El Mouradia, Alger, Algérie
Puh. +213-21-692 925, S-posti: sanomat.alg@formin.fi
Français | Suomi | Svenska
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 11.7.2017

Suomi ulkoistaa viisumihakemusten vastaanoton 27.07.2017 alkaen VFS Globalin ylläpitämään viisumikeskukseen. Ulkoistamisen tavoitteena on helpottaa Schengen-viisumin hakemista. Ajan viisumihakemuksen jättämiseksi voi varata etukäteen, hakemus voidaan täyttää online-palvelussa ja hakija voi pyytää passin palauttamista haluamaansa osoitteeseen Algeriassa kuriirin välityksellä. Ajanvaraus viisumikeskukseen ei ole pakollista, ja keskus palvelee myös ilman ajanvarausta olevia hakijoita.

Hakijan on aina jätettävä hakemus henkilökohtaisesti, jolloin häneltä otetaan myös biometriset tunnisteet. Hakemuksia voi jättää sunnuntaista torstaihin klo 8:30 – 16:00. Viisumikeskus veloittaa jokaisesta hakemuksesta palvelumaksun.

Suomen Algerin suurlähetystö käsittelee jatkossakin kaikki viisumihakemukset ja tekee niihin päätökset.

Hakija voi varata ajan jättääkseen viisumihakemuksen osoitteesta http://visa.finland.eu tai sähköpostitse info.finalg@vfshelpline.com tai soittamalla puhelinpalveluun +213 41 98 55 06. Keskus palvelee ranskaksi, englanniksi ja arabiaksi sunnuntaista torstaihin klo 09.00-16.00.

Suomen Algerin suurlähetystö ottaa viisumihakemuksia vastaan ainoastaan ajanvarauksella, myös näitä aikoja voi varata yllämainittujen yhteystietojen kautta.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 12.7.2017


© Suomen suurlähetystö, Alger | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot