Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen ThisisFINLAND-maakuvasivusto uudistui - Suomen suurlähetystö, Alger

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Alger

Ambassade de Finlande
10 Rue des Cèdres, El Mouradia, Alger, Algérie
Puh. +213-21-692 925, S-posti: sanomat.alg@formin.fi
Français | Suomi | Svenska
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Uutiset, 14.10.2015 | Ulkoministeriö

Suomen ThisisFINLAND-maakuvasivusto uudistui 

uusi TIF

Suomen maakuvasivusto ThisisFINLAND on täysin uudistettu. Verkkosivusto on saanut ajanmukaisen, uuden ilmeen ja entistä käyttäjäystävällisemmät toiminnot.  Koko uudistuksen lähtökohtana on ollut sivuston sujuva käyttäjäkokemus mobiililaitteissa. Sivusto löytyy finland.fi-osoitteesta seitsemällä eri kielellä, pääkieli englannin lisäksi venäjäksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, portugaliksi ja kiinaksi.

– Suomelle on sekä taloudellisesti että poliittisesti tärkeää tehdä maakuvatyötä hyvin ja erityisesti verkkomaailmassa jatkuvasti paremmin. Uusi sivusto on alusta, joka mahdollistaa täysin uudenlaisen yhteistyön kaikkien Suomen maakuvatyötä tekevien tahojen kesken. Nyt sivuston uusi sisällöntuotanto vasta toden teolla alkaa, ulkoministeriön maakuvayksikön päällikkö Petra Theman kertoo.

Uudelle sivustolle voivat jatkossa tuottaa sisältöä ulkoministeriön maakuvayksikön lisäksi kaikki maakuvatyötä tekevät tahot Suomessa. Käytännössä sivustolle nostetaan  poimintoja esimerkiksi Finpron Visit Finlandin tai Finnfactsin Goodnews from Finlandin verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista.

ThisisFINLAND palvelee eri kohderyhmiä globaalisti tarjoten laajan artikkelikattauksen suomalaisesta yhteiskunnasta, tavoista, ihmisistä, yrityksistä ja kulttuurista. Entisiltä ThisisFINLAND-sivuilta on tuotu uudelle sivustolle lähes 2000:n maakuva-artikkelin arkisto. Sivustolta pääsee kätevästi myös lisätiedon ääreen, mikäli Suomi-kiinnostuksen syy on esimerkiksi matkailu, opiskelu tai investointimahdollisuudet Suomessa. ThisisFINLANDissa ei ole omia uutisia tai ajankohtaistiedotteita, vaan päivittäisestä uutisvirrasta sivustolla vastaa Ylen uutispalvelu. Sivustolta löytyy myös reaaliaikainen webkamera ja sääpalvelu.

Uutta ThisisFINLAND-sivustolla on myös maakuvan työkalupakki FINLAND Toolbox. Toolbox tarjoaa työkaluja kaikkien käyttöön, muun muassa Suomi-aiheisia esityksiä, kuvia, infografiikkaa, videoita ja e-julkaisuja. Työkalupakkiin lisätään sisältöjä syksyn aikana.

Tulosta

Muissa ulkoasiainhallinnon palveluissa

Päivitetty 14.10.2015


© Suomen suurlähetystö, Alger | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot