Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomalainen SeaHow Algeriassa - Suomen suurlähetystö, Alger : Team Finland

SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ, Alger

Ambassade de Finlande
10 Rue des Cèdres, El Mouradia, Alger, Algérie
Puh. +213-21-692 925, S-posti: sanomat.alg@formin.fi
Français | Suomi | Svenska
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

Suomalainen SeaHow Algeriassa 

Algeriassa vieraili suomalaisen Meritaito – SeaHown delegaatio toimitusjohtaja Jari Partasen johdolla 10.-12.4.2013. Ohjelmassa oli suomalais-algerialaista kauppaa edistävän Finalgon järjestämä seminaari, jossa esiteltiin Algerian rannikkovartioston, sataman, ympäristöministeriön, infra-ministeriön, liikenneministeriön ja kalastusministeriön edustajille alan uusinta suomalaisteknologiaa. Maailman meriliikennereiteistä 30 % liikkuu Välimerellä. Algeriankin kauppavolyymeistä yli 80 % kulkee meriteitse. Algeria on rakentamassa infraansa nopeassa tahdissa ja varautuu merta ja rannikkoaan uhkaaviin onnettomuuksiin.

Meritaito on yksi Itämeren alueen johtavista vesialueiden kehittäjistä ja korkeaan teknologiaan perustuvien palvelujen tarjoajista. Meritaito on kilpailuilla markkinoilla toimiva valtion omistama yritys, joka tähtää kasvuun Suomessa ja kansainvälisesti. Meritaito tuottaa sertifioituja palveluja ja älykkäitä ratkaisuja vesialueiden kestävän käytön edistämiseksi kuten vesialueiden infran kehittäminen ja ylläpitäminen sekä merellisen ympäristön kartoittaminen, suojaaminen ja havainnointi. Palveluja ovat mm. merenmittaus, väylänhoito, öljyntorjunta, vesirakentaminen, väyläsuunnittelu, poiju- ja viittarakentaminen sekä kanavien käyttö ja kunnossapito.

Algerialaisyleisö oli kiinnostunutta ja vaativaa. Yhteistyö jatkuu osallistujien välillä hankkeiden kartoittamiseksi. Algerian ympäristöministeriön edustaja ja Suomen Algerian suurlähettiläs avasivat tilaisuuden, puhe viereisessä linkissä.

WordSuurlähettiläs Voionmaan avajaispuhe 11.4 Finalgon Meritaito-seminaarissa

http://www.seahow.fi/en/cleansea.html

Lisäksi seuraavat yritykset ovat toimineet meren hyvinvoinnin  hyväksi

http://oilwhale.fi/

http://www.algolchemicals.fi/

http://www.fmcgroup.fi/yritykset_ja_yhteystiedot/suomessa/airix_ymparisto_oy/vesihuolto

www.econetgroup.fi

www.ehp-tekniikka.fi

www.jp-analysis.fi

www.mipro.fi

www.insta.fi  

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 16.4.2013


© Suomen suurlähetystö, Alger | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot